MPF Bio trommelfilter med roterende biokammer 100

62.995,00 kr.

MPF Biodrum Rotator 100, et unikt filtersystem fra spildevandsbehandlingsindustrien! Kan både bruge i store dammen samt industrielt grundet størrelsen.

Tilgængelig på restordre

Yderligere produktinfo

MPF Biodrum Rotator 100, et unikt filtersystem fra spildevandsbehandlingsindustrien!
Designet har et integreret tromlefilter med en 70 mikron Screen Cloth, et ekstra 300 liter biologisk kammer og en 180 liter RBC (Rotating Biological Contactor) fyldt med Helix as Biology.

RBC er et roterende drypfilter/drypfilterkoncept, der ikke kræver pumpehoved! RBC er cirka 40 % under vandet, og derfor 60 % over vandet for maksimal iltmætning.

RBC’ens roterende bevægelse sikrer, at der skabes et dryp-/drypfilter uden hoved. Den industrielle motor på 250nM på 60 watt roterer RBC’en.

Fjernelse af ammoniak og nitrit:
Forskellige undersøgelser i ind- og udland har vist, at en RBC garanterer en meget høj ammoniak- og nitritfjernelse, 50 % bedre end Trickle-filtre og mange gange bedre end filtre i bevægende leje!

Som standard er denne RBC udstyret med Helix med en biologisk overflade på 720m2/m3 (hvis det ønskes, kan den også fyldes med f.eks. Siporax, Helix 11 osv.).
Den interne højtrykspumpe til at skylle filterkluden er en 5 bar 5m3 i timen højtrykspumpe.
355 mm over vandniveau i tyngdekraftsopsætning.
Filter leveres som standard med låg.
inkl. kontrol for at få tromlen til at skylle automatisk!
Specifikation ind- og udløb
Specifikationerne vedrørende ind- og udløbene kan forhandles mod en merpris. Større størrelser er også mulige og vi kan nemt levere specialarbejde. Aftal en aftale med os for at drøfte dine ønsker og ideer

Filteret leveres som standard med 2 års garanti (ekskl. filterklud)

Vægt 100 kg
Størrelse 130 × 100 × 80 cm

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.