Moutain Tree bio materiale

659,00 kr.1.195,00 kr.

Mountain Tree Spiral Lotus Root Bacteria House II nanoporer giver det ultimative miljø for nitrobakterier at vokse og forbedrer dermed deres ydeevne i håndteringen af ​​skadeligt nitrat og nitrit.

Yderligere produktinfo

Med disse overvejede tilbyder Mountain Tree Lotus Root Bacteria House II højkvalitets biologiske filtermedier til damme i bulk, der har følgende egenskaber:

Særlig struktur

Vores damfiltre har en lotusstruktur med rummelige indvendige kamre og adskillige bittesmå porer for at maksimere bakterieudviklingen af ​​vores filtersystem.

Ru overflade

Den grove overflade af vores damfiltermedier forbedrer bindingen og væksten af ​​nitrificerende bakterier, hvilket hurtigt etablerer et effektivt nitrifikationssystem.

Høj filtereffektivitet

Den certificerede maksimale effektivitet af vores keramiske damfiltermedier inkluderer en vandabsorptionshastighed på 80 % certificerer maksimal mediefiltereffektivitet og kapaciteten til at filtrere mindst 4.300 kvadratmeter/liter vand.

Rige mineralske elementer og fjerninfrarøde stråler

Huset er rigt på forskellige mineraler for at kontrollere pH-balancen effektivt. Mineralerne forbedrer også fiskenes knoglevækst, appetit og blodtilstand.

Mountain Tree Lotus Root Bacteria House II indeholder forskellige mineraler til fisk, koraller og planter, herunder K, Mg, Fe, Zn, Na, Ca, som forbedrer vækstraterne af fiskeben, samtidig med at fiskenes appetit forbedres og deres blodforhold afbalanceres optimalt. Mountain Tree Spiral Bacteria House er tilsat langt-infrarød superkeramik, dyre ædelstene, siliciummalm, germanium og turmalin. Indeholder forskellige mineraler, der er vitale for fiskenes fordøjelsessystem, tyktarm, knogler, blod… Desuden opløses mineralerne over tid og lader fisk trives.

Enestående egenskaber ved Mountain Trees keramiske filtermedie til damme

Mountain Trees keramiske filtermedier til damme bruger biokemisk filtrering ved at huse et økosystem af gavnlige bakterier, der nedbryder fiskeaffald og døde planterester. Den biokemiske filtrering forhindrer dannelsen af ​​ammoniak og nitrit, der er giftige for fisk. Den porøse struktur giver mulighed for en bedre vandabsorptionshastighed på 80% for at forhindre tilstopning.

Det er vigtigt at overveje, hvilken type damfiltermedie, der vil blive brugt i dammen, da det vil afgøre, hvor godt gode bakterier kan udføre deres arbejde. Gode ​​bakterier hjælper med at fjerne nitrater og nitrit, der senere vil blive omdannet til ammoniak, som er skadeligt for fisk og planter. Ydermere hjælper det filtersystemet med at øge den tilgængelige overflade, så gode bakterier kan kolonisere.

Bjergtræ Lotus rodbakteriehus II

Særlige lotusrod og nanoporer giver det ultimative miljø for nitrobakterier at vokse og forbedrer dermed deres ydeevne i håndteringen af ​​skadeligt nitrat og nitrit.

Højdepunkter

Ideelle biokemiske filtreringsmedier
Filtrer og mineraliser vandet samtidigt
STORT overfladeareal til bakteriedyrkning
Veldesignet formel til fisks vækst og sundhed
Super stort overfladeareal

3380㎡/L Specifikt overfladeareal. Filtreringsmedieareal øges med mere end 3 gange og når op til 3380㎡/L takket være vores patenterede lotusrod plus spiralstruktur. Ved en sådan innovation giver bakteriehuset mere overfladeareal til bakteriedyrkning, hvilket øger filtreringseffekten og effektiviteten.

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse

4×16,5 cm 24 stykker, 8×25 cm 15 stykker

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.