Hel-X biomateriale 100L sække kaldness

995,00 kr.

I cirkulationssystemer renses opsamlingsvandet i et integreret vandbehandlingssystem og returneres derefter til opbevaringstankene. Disse systemer er kendetegnet ved lavt vandforbrug. Cirkulationsanlæg består af holdetanke, som efterfølgende tilsluttes mekanisk filtrering og biologisk vandbehandling og eventuelt desinfektion gennem UV-stråling eller ozonering.

Vandbehandling er nødvendig for at fjerne madrester og metaboliske slutprodukter, som fisken frigiver fra systemet.

Mekanisk rengøring fjerner suspenderet materiale fra kredsløbet.

Det følgende biologiske oprensningstrin giver et bosætningsområde for mikroorganismer, der omsætter opløste stoffer fra fiskens og foderets stofskifte og dermed fjerner dem fra vandet.

For at tilbyde mikroorganismerne det størst mulige bosætningsareal kan der i det biologiske stadie anvendes sivefiltre eller moving bed-filtre.

HEL-X medier er optimeret med hensyn til kravene til brug i biofilteret. De tilbyder en maksimal overflade, hvorpå mikroorganismerne danner biofilmen gennem kolonisering. Det cirkulerende vand tillader medierne at flyde let igennem fra alle sider, hvilket i sidste ende har en positiv effekt på energibehovet. Den omgivende helix giver mediet en høj grad af mekanisk stabilitet, øger overfladearealet og gør det lettere for mikroorganismer at kolonisere i strømningsskyggen.

Inden for akvakultur bruges mindre pakninger ideelt set.

Yderligere produktinfo

Biomateriale

Vælge den størrelse kaldness du vil have.

9mm areal 969 kvm

13mm areal 955 kvm

17mm areal 602 kvm

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse

13mm, 17mm, 9mm

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.