Clarety Protein Skimmer Cl 3/10

6.495,00 kr.8.495,00 kr.

Clarity Protein Skimmer
Effektiviteten af ​​traditionelle proteinskimmere eller skumfraktionatorer i ferskvand er begrænset af den lavere tæthed i ferskvand og derfor evnen til at danne små nok bobler med tilstrækkelig overflade til at tiltrække det organiske affald.

Yderligere produktinfo

Beskrivelse
Effektiviteten af ​​traditionelle proteinskimmere eller skumfraktionatorer i ferskvand er begrænset af den lavere tæthed i ferskvand og derfor evnen til at danne små nok bobler med tilstrækkelig overflade til at tiltrække det organiske affald. Da Clarity er baseret på en helt anden tilgang, har Clarity ikke denne begrænsning. Dette resulterer i enestående effektivitet også i ferskvand og åbner op for mange spændende anvendelser for Clarity.

Regulerer iltniveauet i vandet Under den normale proces med fodring af fisk og nedbrydning af organisk stof, ændres iltniveauet i vandet. Disse miljøændringer er ikke ønskelige for fiskene og resulterer i øget stress og usunde forhold. Claritys funktionsmåde genopretter iltbalancen i vandet som en del af processen med at fremstille skummet.

Nedbryder ammoniak og nitrit til nitrat før skumdannelse Når vandet siver ned i luftetårnet, nedbryder bakterier fastgjort til bioringe organiske forbindelser til enklere, mindre giftige stoffer. Det vigtigste eksempel på denne proces er nedbrydningen af ​​ammoniak til nitrit og til sidst nitrat. Dette sænker forbindelsernes toksicitet og resulterer i en mere effektiv fjernelse af organiske forbindelser. Ozonbehandling kan kombineres med Clarity, hvilket giver stabile vandforhold på trods af store variationer i kvaliteten af ​​det indkommende vand.

Lav vedligeholdelse. Clarity er let at installere og kan køre i flere måneder uden vedligeholdelse (afhængig af fodervandets kvalitet). Da der ikke er nogen bevægelige dele og dermed ingen slitage, har Clarity en lang levetid, hvilket øger den økonomiske investering i denne unikke Protein Skimmer / Foam Fractionator.

SKU Kapacitet (L/time) Anbefalet systemvolumen (L) Dimensioner

(H/D/B) cm Forbindelsesrørdiameter (mm)

CL-3  3 000 – 10 000 115/70/30 40
CL-10  10 000 – 30 000 135/85/40 50

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse

CL10, CL3

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.