Saki-Hikari Multi Season medium

995,00 kr.2.395,00 kr.

Hikari: Ægte japansk foder til Koi og andre fiskearter!

Hikari® og Saki-Hikari® er de verdenskendte Koi- og fiskefodermærker fra Kyorin Food industries LTD. Udvikling, produktion og pakning af foderet foregår udelukkende internt på vores tre højteknologiske fabrikker i Japan. Mange andre mærker får deres foder produceret og pakket andre steder, ikke os, fordi vi ved, hvor vigtigt det er vedvarende at have 100% kontrol over hele fremstillingsprocessen.

Vidste du, at Hikari er den største leverandør af tropiske fisk og saltvandsfisk i Japan? Vores mål er ikke kun at producere fiskefoder til salg, men først og fremmest at sørge for at dine fisk får et langt og sundt liv. Hvor den naturlige skønhed og farverne kan komme til fuldt udtryk.

 

Den bedste kvalitet til alle arter af Koi og damfisk!

Hikari fiskefoder er sammensat af de bedste ingredienser, og indeholder alle vigtige vitaminer, mineraler og sporelementer, som er nødvendige for opretholdelse og forbedring af damfisks skønhed og sundhed.

Hikari fiskefoder er rigt på stabiliseret C-vitamin, som optimerer fiskens immunforsvar og bidrager til naturlig modstandsdygtighed over for infektioner og sygdomme. Hikari Staple, Gold og Wheat Germ er holdbar i hele 3 år, i den fornyede emballage!

Yderligere produktinfo

Saki-R

Det nye revolutionære foder Saki-Hikari-R indeholder det såkaldte R-ekstrakt, gavnlige bakterier fra forskellige fermenterede gærarter. R-ekstraktet styrker virkningen af Hikari Germ (probiotiske bakterier). Det gør, at dine fisk er bedre beskyttet mod sygdom. Det fremmer den generelle sundhed, evnen til at restituere og bremser også aldringsprocessen. Forskning, udført i samarbejde med universitetet i Osaka, viser, at R-ekstraktet fremmer fiskenes modstandsdygtighed over for Aeromonas Salmonicida bakterien (såkaldt hul-syge). Inficerede fisk har 90% større chance for at komme sig fra hulsyge. Undersøgelser har vist, at Saki-Hikari-R indeholder den korrekte mængde af R-ekstrakt. Hvornår er det bedst at anvende Saki-Hikari-R?

  • Nye Se Saki—Hikari-R indeholder R-ekstrakt, som styrker virki=ningen af Hikari-Germ probiotiske bakterier i tarmene.
  • Det gør, at dine fisk er bedre beskyttet mod sygdom.
  • Det fremmer immunsystemet, den generelle sundhed, evnen til at restituere og bremser aldringsprocessen.

 

Saki-Hikari-R er ikke et medikament, men det styrker modstandsdygtigheden over for sygdom og sikrer hurtigere bedring.

 

  • Brug Saki-Hikari-R som vedligeholdelsesfoder, når Koiens tilstand ikke er stabil som følge af stress efter f.eks. transport eller et Koi-show.
  • Brug Saki-Hikari-R som vedligeholdelsesfoder, inden du sætter nye Koier ud i din dam.
  • Brug Saki-Hikari-R til at forbedre damvandets tilstand ved problemer eller sygdom hos dine Koier.
  • Brug Saki-Hikari-R som dagligt vedligeholdelsesfoder for at forbedre den generelle modstandsdygtighed.

 

For at undgå, at fordelene ved R-ekstraktet reduceres, anbefaler vi, at mindst 50% af foderet består af Saki-Hikari® R (Bland det kun med andet Saki-Hikari foder).

 

Professionel daglig koi mad til lavere vandtemperaturer. Kombinationen af ​​vegetabilske ingredienser, der er let fordøjelige, og den tilsatte Saki-Germ (probiotiske bakterier) sikrer, at Saki-Hikari Multi Season er meget fordøjelig, selv ved de laveste vandtemperaturer. • Selv med lavere vandtemperaturer og nedsat appetit forhindres vægttab, og væksten forbliver konstant. • Indeholder rendyrket spirulina for at bevare en strålende farve. • Vedligeholder sundhed og energiforsyning til koierne.

Saki Hikari Foder:

Revolutionært foder til professionelle Koi-

opdrættere og entusiastiske Koi-hobbyister! Saki-Hikari er i første instans udviklet til professionelle japanske opdrættere.  Under opdræt af Koi opstår der nemt problemer: Såsom dårlig vandkvalitet pga. ophobning af organiske rester og dårlig filtrering, hurtig spredning af sygdomme, ubalanceret vækst og fedtophobning. Disse problemer forårsages især af foderet. Saki-Hikari regner med disse problemer, og sørger for fremragende resultater. Saki-Hikari foder er resultatet af års videnskabelig forskning, udvikling og tæt samarbejde med toneangivende japanske Koi-opdrættere.

 

Hemmeligheden bag Saki-Hikari er Hikari Germ. Saki-Hikari er tilsat levende bakterier (lactobacillus), som sørger for en optimal tarmfunktion. Resultatet er en usædvanlig god fordøjelse, hurtig og konstant vækst, mindre vandkontaminering og mindre ophobning af snavs. Hikari Germ bakterierne kaldes også probiotika. Den gavnlige virkning af disse bakterier er ikke kun kendt af fi skeopdrættere. De nyttige bakterier tilsættes også produkter til menneskelig konsumption, f.eks. yoghurt og Yakult.

Saki-Hikari® er mest effektiv ved vedvarende daglig anvendelse. Fordelene ved Hikari Germ reduceres ved afbrydelse, og når det blandes med andet foder.

Vægt 17 kg
Størrelse 60 × 60 × 100 cm
Størrelse

15kg, 5kg

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.