Saki-Hikari Growth Breader Preferred medium

895,00 kr.1.995,00 kr.

Hikari: Ægte japansk foder til Koi og andre fiskearter!

Hikari® og Saki-Hikari® er de verdenskendte Koi- og fiskefodermærker fra Kyorin Food industries LTD. Udvikling, produktion og pakning af foderet foregår udelukkende internt på vores tre højteknologiske fabrikker i Japan. Mange andre mærker får deres foder produceret og pakket andre steder, ikke os, fordi vi ved, hvor vigtigt det er vedvarende at have 100% kontrol over hele fremstillingsprocessen.

Vidste du, at Hikari er den største leverandør af tropiske fisk og saltvandsfisk i Japan? Vores mål er ikke kun at producere fiskefoder til salg, men først og fremmest at sørge for at dine fisk får et langt og sundt liv. Hvor den naturlige skønhed og farverne kan komme til fuldt udtryk.

 

Den bedste kvalitet til alle arter af Koi og damfisk!

Hikari fiskefoder er sammensat af de bedste ingredienser, og indeholder alle vigtige vitaminer, mineraler og sporelementer, som er nødvendige for opretholdelse og forbedring af damfisks skønhed og sundhed.

 

Hikari fiskefoder er rigt på stabiliseret C-vitamin, som optimerer fiskens immunforsvar og bidrager til naturlig modstandsdygtighed over for infektioner og sygdomme. Hikari Staple, Gold og Wheat Germ er holdbar i hele 3 år, i den fornyede emballage!

Yderligere produktinfo

Saki-Hikari Growth.

Professionelt dagligt Koi-foder til opdræt af Jumbo-Koi

Saki-Hikari Growth er udviklet til hurtigere, bedre og større vækst af Koi end nogensinde før. Uden at det går ud over vandkvalitet eller Koiens sundhed.

  • Det korrekte forhold mellem protein, fedt og kulhydrater sørger for en hurtigere og velafbalanceret vækst og form.
  • Den specifikke blanding af lipider og næringsstoffer fremmer vinderkvaliteterne.
  • En potentiel vinder bør vokse til en sand Jumbo-Koi.

Saki-Hikari Multi Season.

Professionelt dagligt Koi-foder til lavere vandtemperaturer Kombinationen af letfordøjeligt vegetabilske ingredienser og Saki-Germ (probiotiske bakterier) sikrer, at Saki-Hikari Multi Season er utrolig letfordøjeligt, selv ved de laveste vandtemperaturer.

  • Selv ved lavere vandtemperaturer og reduceret appetit undgås vægttab, og væksten forbliver konstant.
  • Indeholder rendyrket spirulina for bevarelse af en strålende farve.
  • Opretholder sundheden og energien.

Saki-Hikari Growth er udviklet til at vokse koi hurtigere, bedre og større end nogensinde før. Uden at dette er på bekostning af vandkvaliteten eller Koi’ernes sundhed. – Det korrekte forhold mellem proteiner, fedt og kulhydrater sikrer en hurtig afbalanceret vækst og form. – Den specifikke blanding af lipider og næringsstoffer sikrer champion-kvaliteter. – Sikrer, at potentielle mestre vil vokse til ægte Jumbo Koi.

Saki Hikari Foder:

Revolutionært foder til professionelle Koi-

opdrættere og entusiastiske Koi-hobbyister! Saki-Hikari er i første instans udviklet til professionelle japanske opdrættere.  Under opdræt af Koi opstår der nemt problemer: Såsom dårlig vandkvalitet pga. ophobning af organiske rester og dårlig filtrering, hurtig spredning af sygdomme, ubalanceret vækst og fedtophobning. Disse problemer forårsages især af foderet. Saki-Hikari regner med disse problemer, og sørger for fremragende resultater. Saki-Hikari foder er resultatet af års videnskabelig forskning, udvikling og tæt samarbejde med toneangivende japanske Koi-opdrættere.

 

Hemmeligheden bag Saki-Hikari er Hikari Germ. Saki-Hikari er tilsat levende bakterier (lactobacillus), som sørger for en optimal tarmfunktion. Resultatet er en usædvanlig god fordøjelse, hurtig og konstant vækst, mindre vandkontaminering og mindre ophobning af snavs. Hikari Germ bakterierne kaldes også probiotika. Den gavnlige virkning af disse bakterier er ikke kun kendt af fi skeopdrættere. De nyttige bakterier tilsættes også produkter til menneskelig konsumption, f.eks. yoghurt og Yakult.

Saki-Hikari® er mest effektiv ved vedvarende daglig anvendelse. Fordelene ved Hikari Germ reduceres ved afbrydelse, og når det blandes med andet foder.

Vægt 17 kg
Størrelse 60 × 60 × 100 cm
Størrelse

15kg, 5kg

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.