Pondlog

299,00 kr.1.295,00 kr.

Pondlog er et produkt til opklaring af damme designet og formuleret til damme i baghaven. Den er lavet af sikre, giftfri, polymerer og fjerner uønsket grøn vækst sikkert fra damme og skaber et sundt økosystem med rent, klart, smukt vand, hvor vandlevende organismer kan trives.
Pondlog small – <45m3
Pondlog large – <400m3

Yderligere produktinfo

Pondlog er et produkt til opklaring af damme designet og formuleret til damme i baghaven. Den er lavet af sikre, giftfri, polymerer og fjerner uønsket grøn vækst sikkert fra damme og skaber et sundt økosystem med rent, klart, smukt vand, hvor vandlevende organismer kan trives. Vedhæftet til et springvand, en bobler, en luftning, et vandfalds trin eller for enden af et filtersystem opløses Pondlog langsomt og frigiver dets komponenter i dammen, hvor overskydende næringsstoffer, såsom fosfor, binder sig sammen og sætter sig ud .
Resultatet er forbedret damvands kvalitet med hensyn til klarhed, reducerede fosfater og uønsket grøn vækst og lugtbekæmpelse, reduceret suspenderet faststof og fjernelse af metalisk misfarvning.
Pondlog small – <45m3
Pondlog large – <400m3

Vægt 1 kg
Størrelse 10 × 10 × 10 cm
Størrelse

Pondlog small, Pondlog large

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.