Malamix 17

179,00 kr.449,00 kr.

Hvornår og hvor mange gange kan MALAMIX 17 tilføjes? For at opnå optimale slimhinder bør der tilsættes en flaske MALAMIX 17 forebyggende hver tredje måned.Det er vigtigt, at vandtemperaturen er over 5°C. MALAMIX 17 er kun sammensat af biologiske materialer. Derfor er overdosis umulig. Derudover anbefales MALAMIX 17 stærkt efter en kemisk behandling mod parasitter eller bakterier. MALAMIX 17 er den ideelle medicin til hurtigt at revitalisere slimhinden på din koi og forbedre vandkvaliteten.

Indhold:

1 liter: rækker til 10.000 liter vand
2,5 liter: rækker til 25.000 liter vand
5 liter: rækker til 50.000 liter vand

Yderligere produktinfo

Biologiske vitaminer, urter og planteblanding for optimal sundhed hos havedamsfisk!

Hvorfor tilføje MALAMIX 17 til din dam?

Dagligt ser jeg syge fisk med en dårlig slimlag (for lidt slim, for tyk slim, dårlig konsistens…). Hvis slimlaget indeholder for få antistoffer, er chancerne større for, at dine fisk bliver syge. Der er altid sygdomsfremkaldende stoffer til stede i enhver dam, og de har lettere ved at påvirke svagere fisk. Et sundt og stærkt slimlag udgør grundlaget for en sund fisk. Derfor er det vigtigt regelmæssigt at give dine fisk denne ideelle blanding af immunforstærkere (se nedenfor), som MALAMIX 17 indeholder. Disse immunforstærkere absorberes delvist i slimhuden og filtreres delvist gennem gællerne og udgør gode byggesten for en god slimlag og optimal naturlig forsvar mod sygdomme. Desuden indeholder MALAMIX 17 næringsstoffer/enzymer, der giver filterbakterier og probiotika et boost. Dette forbedrer vandkvaliteten og beskytter forebyggende mod huller i sygdom.

Hvornår og hvor ofte må man tilføje MALAMIX 17?

For at opnå en optimal slimlag (læs forsvar) skal MALAMIX 17 tilsættes forebyggende til din dam hver anden til tredje måned.MALAMIX 17 består af biologiske midler og kan derfor ikke overdoseres. Efter en kemisk behandling mod parasitter eller bakterier er MALAMIX 17 også det ideelle middel til hurtigt at genopbygge slimlaget og bringe vandkvaliteten tilbage på sporet.

Malamix 17 indeholder 17 ingredienser:

1. **Aloe Vera Gel:** Aloe Vera-gel fra aloe vera-bladene indeholder mere end 200 næringsstoffer, herunder 20 mineraler, 18 aminosyrer og 12 vitaminer. Planten har egenskaber, der stimulerer stofskiftet, øger modstanden, understøtter immunsystemet, reducerer følsomheden over for stress og giver en ekstra energisk følelse.

2. **Propolis:** Propolis kan betragtes som et naturligt, planteafledt antibiotikum. Det er en slags balsam, som bier samler fra knopper og blade af forskellige træer og planter.

– Egenskaber: Aktivering af immunsystemet, stimulering af immunsystemet, hæmning af bakterievækst, svampebekæmpelse, antiinflammatorisk, antiviral virkning, fremmer væv- og cellevækst, styrker blodkar, fremmer opbevaring af glycosider (energirige stoffer i muskler, især hjertemusklen), forbedrer kirtelfunktionen, herunder bugspytkirtlen (insulinproduktion), patogener bliver ikke resistente over for Propolis (som er tilfældet med almindelige antibiotika), styrker virkningen af f.eks. penicillin og kan bruges sammen med alle almindelige medicinformer.

3. **Spirulina:** Spirulina er rig på proteiner, vitaminer, essentielle aminosyrer, mineraler og essentielle fedtsyrer som y-linolensyre (GLA). Terapeutiske effekter inkluderer sænkning af kolesterol, forbedring af immunsystemet og fremme af en sund tarmflora.

4. **Chlorella:** Chlorella er et af de mest undersøgte fødevarer i historien og bliver sammen med Spirulina mere og mere populær. Sundhedsmæssige fordele inkluderer evnen til at hjælpe kroppen med at udskille toksiner, det relativt høje RNA/DNA-indhold associeres med forsinkelse af aldring. Unikt for Chlorella er også stoffet CGF (Chlorella Growth Factor). CGF understøtter kroppens evne til at reparere og hele væv. Derudover stimulerer Chlorella væksten af sund tarmflora som lactobacillus. Chlorella indeholder også mere chlorofyl end nogen anden kendt planteart. Chlorofyl er det pigment, der gør grønne bladgrøntsager grønne og er fuld af vigtige næringsstoffer. Ved indtagelse af chlorofyl stiger hæmoglobinniveauet (mængden af iltbærende protein), og som følge heraf forbedres blodcirkulationen og giver mere energi.

5. **Vitamin C:** Antioxidant vitamin C virker beskyttende mod frie radikaler og hjælper immunsystemet.

6. **Vitamin A-D-E:** Vitamin A hjælper immunsystemet. Antioxidant vitamin E beskytter sunde celler og væv. Vitamin D spiller en vigtig rolle for vedligeholdelse af stærke knogler og tænder.

7. **Calendula:** Egenskaber inkluderer naturligt antibiotikum, god leverfunktion, god fordøjelse, styrkelse af forsvaret, antiseptisk, antiinflammatorisk, svampemiddel.

8. **Echinacea:** Stimulerer immunsystemet mod parasitter, vira, bakterier og svampe, antiinflammatorisk, kraftig heling af sår.

9. **Curcuma:** Kurkuma (gurkemeje) indeholder mange antioxidanter og stimulerer sunde kolesterolværdier i blodet. Derudover giver kurkuma støtte ved betændelse. Yderligere egenskaber inkluderer antioxidant, godt kolesterol, stimulering af fordøjelse, kræftforebyggelse.

10. **Inulin:** Inulin sikrer en sund tarmbalance, sikrer korrekt calciumoptagelse og tarmfunktion.

– Egenskaber: Fremmer modstand, fremmer sund tarmfunktion, fremmer generel sundhed, forkorter restitution efter sygdom, gør fiskene mere livlige, også ved kølig

ere temperaturer.

11. **Ginger:** Ingefær er enormt godt for fordøjelsen. Med ingefær får du flere byggesten fra kosten. Det skyldes stoffet zingibain. Ifølge forskning og anvendelser, herunder dansk forskning, findes der ingen stof på jorden, der indeholder så kraftige proteinfordøjende enzymer som zingibain. Ingefær er rensende og virker smertestillende. Ingefær er en antioxidant, virker antiseptisk, slimløsende, mod højt blodtryk, god for fordøjelsen. Ingefær indeholder mange medicinske aktive stoffer. Ingefær indeholder gingerol, lineol, borneol, zingibain, zingibereen, zingiberol, pheilandreen og shogaol. I alt er der i ingefær 17 medicinske aktive stoffer. Ingefær er en fremragende kilde til magnesium, mangan, kalium, kobber og vitamin B6. Ingefær indeholder aktive og kraftige antioxidanter som polyfenolforbindelser.

12. **Astaxanthin:** Astaxanthin (udtales som asta-zan-thin) er en carotenoid. Carotenoid er et organisk pigment, der naturligt forekommer i planters chromoplast, alger, svampe og bakterier. Carotenoider er af to typer: xantofyler og carotener. De kan fungere som antioxidanter. Forskning har vist, at astaxanthin er en kraftig antioxidant, 100 gange stærkere end vitamin E, nyttig i bekæmpelse af frie radikaler i kroppen. Frie radikaler er ustabile atomer med uparrede elektroner, der “stjæler” elektroner fra andre atomer. Når frie radikaler reagerer med stabile molekyler, ændres det sidste til en fri radikal. Dette kan starte en kædereaktion. Mange videnskabsfolk mener, at en af de vigtigste årsager til aldring skal findes i celleskader forårsaget af kædereaktionen af frie radikaler. Astaxanthin har en unik molekylær struktur, der giver det en overlegen antioxidantkapacitet.

13. **Gingko Biloba:** Gingko Biloba hjælper med at styrke det naturlige forsvar, forbedrer blodcirkulationen, forbedrer stofskiftet, øger udholdenheden, er en antioxidant.

14. **Eucalyptus:** Eucalyptus har antibakterielle egenskaber, stimulerer kroppens immunsystem og hjælper med at helbrede og bekæmpe infektioner. På grund af de antiinflammatoriske egenskaber bruges det også som smertestillende.

15. **Ginseng:** De vigtigste fordele ved ginseng er antioxidantvirkningen, styrkelse af immunsystemet, stimulerende effekt og evnen til at beskytte kroppen mod stressens negative påvirkning.

16. **Næringsstoffer/enzymer til nitrificerende bakterier:** De lægger dog ikke mere end en god næringssubstrat for at lade bakterier udvikle sig hurtigt. Disse nitrificerende bakterier udfører arbejdet! Nitrificerende bakterier spiller en hovedrolle i nedbrydningen af organiske bestanddele som nitrit og ammoniak. Disse bakterier sikrer, at organisk affald omdannes til nærende stoffer for vores planter. For at opnå den korrekte biotop så hurtigt som muligt i plantemediet. Nitrificerende bakterier er ægte “affaldsspiser”. Enzymer er stærkt specialiserede proteinmolekyler, der dannes af alle levende organismer. De fungerer som katalysatorer ved mange kemiske processer. Ofte er det vigtige fødevarer for de latente bakterier, der er til stede, ikke tilstrækkeligt tilgængelige. Disse næringsstoffer er gemt i det organiske affald. Dette affald kan brydes ned ved at nedbryde celluloseforbindelsen. Derved bliver næringsstofferne for bakterierne igen tilgængelige. En reaktion kan kun finde sted, hvis der i sidste ende frigøres energi ved reaktionen. Ved biologiske processer er denne aktiveringsenergi så høj, at reaktionen sjældent vil ske af sig selv. Enzymet sikrer nu, at aktiveringsenergien reduceres betydeligt. Derved er det muligt, at reaktionen alligevel finder sted.

17. **Probiotika:** Et probiotikum er et middel, der indeholder en eller flere bakteriestammer og genopretter balancen mellem gode og dårlige bakterier i tarmene. Også i vandet får de gode bakterier overtaget gennem konkurrence om fødevarer med patogene bakterier.

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse

1L, 2,5L, 5L

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.