koi pro indbygnings uvc

1.495,00 kr.2.195,00 kr.

Koi Pro Module UVC 40W/20.000 liter
Koi PRO Module UVC er en professionel nedsænkelig UVC-enhed, der er nem at bygge ind i et damfilter. Ikke alene er dens form kompakt, men UVC-enheden er også ekstra sikker at bruge på grund af tilstedeværelsen af ​​en mikrokontakt i transporten. Koi Pro UVC er minimal størrelsesmæssigt og har derfor en lille installationsdybde.
Med en nøjagtig bølgelængde på 253,7 nm producerer amalgam UV-lampen en stråling, der dræber næsten alle svampe, skadelige sporer, vira og kontrollerer algevækst. På denne måde er du næsten sikker på sundt og krystalklart damvand!
Du vil selvfølgelig gerne vide, hvornår du skal udskifte amalgam UV-lampen. Dette er ikke længere gætværk, for også her har man været opmærksom ved hjælp af en LED-indikation. På den måde kan du holde øje med lampens levetid og udskifte den, når den udsender for lidt stråling.
Har UVC 40W/20.000 liter:
Amalgam UV-lampe med høj UVC-stråling
LED-indikation for UV-lampens levetid
Mikroswitch til sikker idriftsættelse
Adapter og tylle medfølger
Kompakt model, med lav installationsdybde
Indbygningsdybde ca 35 cm og velegnet til Koi damme op til 20.000 liter
2 års garanti
Koi Pro Module UVC 40W/20.000 liter

Yderligere produktinfo

Den nye SuperFish Koi Pro Module Tauch UV-lampe kan nemt installeres i et damfilter.
Det kompakte design af UVC-enheden har en gennemgang med mikrokontakt for sikker brug. Lampen kan monteres næsten hvor som helst og reducerer ikke vandgennemstrømningen som konventionelle UVC-lamper. Den integrerede LED-indikator på ballasterne angiver UV-lampens levetid, så du i tide ved, hvornår enheden ikke længere producerer tilstrækkelig stråling, og UV-lampen skal udskiftes. Amalgamlampen producerer stråling med en bølgelængde på præcis 253,7 Nm.
40 watt version er velegnet til bure op til 20.000 liter. Denne har en installationsdybde på ± 35 cm80 watt version er velegnet til bure op til 40.000 liter. Den har en installationsdybde på ± 66 cm Amalgam UV-lamper med deres høje UVC-stråling dræber de fleste skadelige bakterier, vira og svampe og forhindrer algevækst. LED-indikator for UV-lampens levetid. Mikrokontakt til sikker brug. Inkluderer adapter for nem installation. Takket være den korte installationsdybde reducerer det ikke vandgennemstrømningen.

Vægt 6 kg
Størrelse 80 × 30 × 30 cm
Tilbehør Senect Controller

40W, 80W

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.