Filtreau Roterende bio/moving bead 50TL

26.995,00 kr.

Tilgængelig på restordre

Yderligere produktinfo

FILTRET LEVERES CA 10-12 DAGE EFTER BESTILLING

 

Filtreau roterende har 50 liter Hel-X 17 som biofiltermateriale og kan behandle cirka 20 m3/time.

BioRotatorerne har et meget lavt energiforbrug, små dimensioner, et materialevalg af høj kvalitet og fuldautomatisk drift. De er velegnede til tyngdekraftsopsætning og kan også bruges med en pumpe. Den biologiske del ligger ca. 60 % over vand og derfor i et iltrigt miljø (20 % i forhold til maksimalt 4 % ilt i vand). Dette sikrer optimal iltmætning. Effekten af ​​et drypfilter simuleres uden at vandet skal pumpes op.

En luftpumpe er unødvendig med denne type filter, hvilket i høj grad mindsker den negative effekt af at opløse kvælstof i vandet. Fordi meget mere ilt omgiver biofiltermaterialet, modnes filteret hurtigere og mere effektivt. Udsving i foderbelastningen er også lettere at optage på denne måde. Ammoniak og nitrit fjernes hurtigere og bedre end med filtre, hvor filtermaterialet er helt nedsænket. Vandet efter en BioRotator er også mere iltrigt og anaerobe (skadelige) bakterier er mindre til stede i iltrigt vand.

driftsform:

Vandet strømmer ind i tromleskærmen, og snavs, der er større end 70 mikron (0,07 mm), fjernes her. En vandstandssensor måler, om der stadig strømmer nok vand gennem tromlen. Hvis tromlesien tilstopper for meget, startes en skylning automatisk. Det opfangede snavs fjernes fuldautomatisk fra sien af ​​højtrykspumpen og transporteres til kloakken via dyserne og en skyllerende.

 

Vægt 100 kg
Størrelse 80 × 100 × 100 cm

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.