Aquaking Red Label PRO trommelfilter 50/55TL XL gravidition

42.995,00 kr.

Mål L x B x H 1230 x 850 x 785 mm
Panelstørrelse 400 x 650 mm
Maskestørrelse filterpanel 70 µm
Maksimal flow 60.000 liter
Maksimal damkapacitet 120.000 liter
Maksimalt indhold koi dam 55.000 liter
Indløb 7x 110mm
Udstødning 4x 110mm
Skyllepumpe Indvendig rustfrit stål 5 bar
UVC indbygningsenhed 80 Watt INOX

Tilgængelig på restordre

Yderligere produktinfo

FILTERET KAN LEVERES CA 10-12 DAGE EFTER BESTILING

Et tromlefilter, også kendt som et tromlefilter, er et mekanisk forfilter, der nemt kan filtrere meget fin forurening (op til 70 mikron) fra en vandstrøm. Vandet strømmer tyngdekraften eller pumpes ind i filteret og strømmer via indersiden af ​​tromlen gennem maskeklædet, hvorpå snavset forbliver. Ved en vis grad af forurening vil gazekluden silde til, hvilket gør den mindre vandgennemtrængelig. Som følge heraf vil vandstanden i filteret falde på ydersiden af ​​gazekluden.

Når vandet falder under et indstillet niveau, “ses” dette af en tryksensor, og en skyllecyklus igangsættes. En drivmotor sørger for, at tromlen begynder at rotere, hvorved skærmdugen sprøjtes ren via dyser af en spraypumpe på 5 bar. Dyserne sprøjter vandet med snavset fra ydersiden af ​​skærmen ned i et afløb. Dette forurenede vand ledes gennem tagrenden til kloakken. På denne måde genoprettes gennemstrømningen af ​​skærmdugen, hvilket får vandstanden i filteret til at stige. Herefter gentager hele cyklussen sig selv.

Dette system sikrer, at vandet, der forlader filteret, ikke indeholder smudspartikler, der er større end åbningerne i skærmdugen eller 70 mikrometer. Det er ikke ønskeligt at fjerne endnu finere snavspartikler, da dette har en negativ indvirkning på den biologiske filtreringseffekt af følgende elementer i din filterlinje.

PRO DRUM XL har et ekstra stort receptionsrum. Dette skaber en mere stabil vandforsyning og et højere flow er muligt. Installation af UVC-enheder med en større længde er mulig i XL-versionen. Afløbsrenden og tromlen er også lettere tilgængelige, hvilket i høj grad letter vedligeholdelsen.

Vores filtre fås i både gravitations- og pumpeforsynede versioner

Vægt 100 kg
Størrelse 150 × 100 × 100 cm

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.