Aqua king basic trommelfilter 80/100TL pumpefødt

35.995,00 kr.

Afmetingen L x B x H 1473 x 850 x 785 mm
Paneelafmeting 2x 400 x 650 mm
Maaswijdte filterpaneel 120 µm
Maximale doorstroming 90.000 liter
Maximale inhoud vijver 180.000 liter
Maximale inhoud koivijver 90.000 liter
Inlaat 7x 110 mm
Uitlaat 4x 110 mm
Spoelpomp Intern RVS 5 bar
UVC inbouwunit 40 Watt INOX

Tilgængelig på restordre

Yderligere produktinfo

FILTERET KAN LEVERES CA 10-12 DAGE EFTER BESTILING

Et tromlefilter, også kendt som et tromlefilter, er et mekanisk forfilter, der nemt kan filtrere meget fin forurening (op til 70 mikron) fra en vandstrøm. Vandet strømmer tyngdekraften eller pumpes ind i filteret og strømmer via indersiden af ​​tromlen gennem maskeklædet, hvorpå snavset forbliver. Ved en vis grad af forurening vil gazekluden silde til, hvilket gør den mindre vandgennemtrængelig. Som følge heraf vil vandstanden i filteret falde på ydersiden af ​​gazekluden.

Når vandet falder under et indstillet niveau, “ses” dette af en tryksensor, og en skyllecyklus igangsættes. En drivmotor får tromlen til at rotere, hvorved skærmdugen sprøjtes rent af en indvendig rustfri stålpumpe via dyser. Dyserne sprøjter vandet med snavset fra ydersiden af ​​skærmen ned i et afløb. Dette forurenede vand ledes gennem tagrenden til kloakken. På denne måde genoprettes gennemstrømningen af ​​skærmdugen, hvilket får vandstanden i filteret til at stige. Herefter gentager hele cyklussen sig selv.

Dette system sikrer, at vandet, der forlader filteret, ikke indeholder smudspartikler, der er større end åbningerne i skærmdugen eller 70 mikrometer. Det er ikke ønskeligt at fjerne endnu finere snavspartikler, da dette har en negativ indvirkning på den biologiske filtreringseffekt af følgende elementer i din filterlinje.

Fra 2021 er vores tromlefiltre udstyret med vores nye patenterede tromlefiltertætningssystem. Et beskyttelsesdæksel forhindrer effekten af ​​UV-lyset på tromlens tætning, hvilket garanterer en lang levetid. Det unikke dobbeltbørstesystem i tromlefilteret sikrer, at smudsafløbsrenden holdes ren, så filtersystemet er blevet endnu mindre vedligeholdelse.

Vores filtre fås i både gravitations- og pumpeforsynede versioner

Vægt 100 kg
Størrelse 120 × 80 × 130 cm

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.