Air Aqua bio rotator Compact S bio trommelfilter

26.995,00 kr.

BioRotator er et tromlefilter i kombination med et kontinuerligt roterende biologisk filter.

De vigtigste funktioner på et øjeblik:

mere end 5 gange mere nedbrydning af affald af bakterier sammenlignet med såkaldte moving bed-filtre*
hurtigere modning af biologi
velegnet til stærkt skiftende fiskebestand/foderbelastning
intet energitab ved at pumpe vand op sammenlignet med et drypfilter
ingen luftpumpe -> mindre nitrogen opløses i vandet

Dimensioner og mål

Tilgængelig på restordre

Yderligere produktinfo

FILTRET LEVERES CA 10-12 DAGE EFTER BESTILLING

 

BioRotator Compact S -Ekstern skyllepumpe

BioRotator Compact S leveres inklusive:

låg
styreelektronik
flytteleje: Hel-X 17mm.

Compact Small har 50 liter Hel-X 17 som biofiltermateriale og kan behandle cirka 20 m3/time.

BioRotatorerne har et meget lavt energiforbrug, små dimensioner, et materialevalg af høj kvalitet og fuldautomatisk drift. De er velegnede til tyngdekraftsopsætning og kan også bruges med en pumpe. Den biologiske del ligger ca. 60 % over vand og derfor i et iltrigt miljø (20 % i forhold til maksimalt 4 % ilt i vand). Dette sikrer optimal iltmætning. Effekten af ​​et drypfilter simuleres uden at vandet skal pumpes op.

En luftpumpe er unødvendig med denne type filter, hvilket i høj grad mindsker den negative effekt af at opløse kvælstof i vandet. Fordi meget mere ilt omgiver biofiltermaterialet, modnes filteret hurtigere og mere effektivt. Udsving i foderbelastningen er også lettere at optage på denne måde. Ammoniak og nitrit fjernes hurtigere og bedre end med filtre, hvor filtermaterialet er helt nedsænket. Vandet efter en BioRotator er også mere iltrigt og anaerobe (skadelige) bakterier er mindre til stede i iltrigt vand.

driftsform:

Vandet strømmer ind i tromleskærmen, og snavs, der er større end 70 mikron (0,07 mm), fjernes her. En vandstandssensor måler, om der stadig strømmer nok vand gennem tromlen. Hvis tromlesien tilstopper for meget, startes en skylning automatisk. Det opfangede snavs fjernes fuldautomatisk fra sien af ​​højtrykspumpen og transporteres til kloakken via dyserne og en skyllerende.

I Compact-modellerne roterer både den biologiske del og tromlefilteret kontinuerligt: ​​de er forbundet med hinanden. Fordelen er, at der kun kræves én motor, og overfladen af ​​tromlefilteret er nu fuldstændig brugt til at blive forurenet. Normalt er dette omkring halvdelen, fordi kun delen under vand bliver snavset. Dette resulterer i en lavere skyllefrekvens og lavere vandforbrug.

Vægt 100 kg
Størrelse 150 × 80 × 110 cm

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.