Medlemsskab af vores koiklub.

Som medlem af vores Koi Klub har du mulighed for at deltage følgende via Nordjysk Koi Center.

Et medlemskab koster 600.- i oprettelse og derefter 500.- om året.

Adgang til www.mr-nishikigoi.com hvor man kan købe og bestille koi til favorable priser hvor vi står for alt det praktiske med at få koierne hjem til danmark. Adgang kan kun opnåes med gyldigt medlemsskab.

Medlems aften hvor medlemmer har 1 ret til at se de nye koi fra Japan samt købe inden de sætte til salg til alle andre.

Medlemmer opnår 10% rabat på alt udstyr i butikken og 15% på koi når medlemsskab tegnes, og når man har været medlem i mindst 12 måneder og har fornyet sit medlemsskab kan man som medlem opnå op til 50% rabat på koi i butikken. Dette kræver loyalitet til vores butik og webshop. Man kan miste sit medlemsskab hvis der handles andre steder.

Medlemmer har mulighed for at deltage på vores indkøbs ture til Japan hvor medlemmer får fiske til indkøbs pris ved op til max 50000.-dkr. kontakt os for yderligere info.

Ønsker du et medlemsskab kan du indbetale 600.- på mobilepay 57642 eller reg nr 2214 konto 6291701656 med oplysninger om navn, adresse samt telefon og email. Så modtager du rabatkoden til webshoppe på mail samt medlemskort med posten i løbet af 5 dage.

Der holdes arrangementer hvor medlemmer kan deltage og på disse kan det handle om info vedr nye produkter, koi og fiske sygdomme samt behandling eller blot hyggelige aftener hvor koifolk mødes for snakke om og dele deres hobby.

Man SKAL altid medbringe gyldigt medlemskort til arrangementer samt i butikken hvis der skal opnåes rabatter på køb. Har du spørgsmål der du velkommen til at kontakte os på 42793333.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.