Sabbactisun urte immun stimulant

399,00 kr.1.699,00 kr.

Sabbactisun er en unik urtestimulerende stimulant, der reducerer bakterielle infektioner hos fisk, med symptomer som finne- og haleråd, sår, udbulende øjne (exophthalmia), mælkeagtig hud, hævede skæl, mundråt/svamp og dropsy (ascites).

Yderligere produktinfo

Sabbactisun er en unik urtestimulerende stimulant, der reducerer bakterielle infektioner hos fisk, med symptomer som finne- og haleråd, sår, udbulende øjne (exophthalmia), mælkeagtig hud, hævede skæl, mundråd/svamp og dropsy (ascites). Sabbactisun forbedrer fiskens naturlige immunsystem.
Patogene bakterier, der drives af fisken, vil i sidste ende dø, hvis de ikke har en vært uden risiko for at blive resistente. Sabbactisun er effektivt til at reducere bakterielle infektioner samt sår og sår, der ofte forekommer på koi. Regelmæssige antibiotika dræber de ikke -resistente bakterier, men helbreder ikke sår.

Sabbactisun driver ikke kun de patogene bakterier væk, men stimulerer og fremskynder regenerering af beskadigede væv, selv med dybe sår, indtil der ikke er spor af det i en overraskende kort tidsperiode. Et åbent sår eller sår, hvor bakterierne er blevet dræbt af antibiotika, er stadig et følsomt sted for geninfektion og parasitter, så selv efter en antibiotikabehandling er det vigtigt at bruge Sabbactisun for at forhindre geninfektion.
Sabbactisun hjælper også fisk med at akklimatisere sig. Sabbactisun dræber ikke de nitrificerende bakterier og reducerer ikke vandkvaliteten, hvilket sparer tid og penge. Under behandling med Sabbactisun kan fisken normalt fodres, og filtrering vil forblive i normal drift. Disse faktorer vil øge fiskenes velbefindende og genopretning.

100% naturlige, miljøvenlige, naturlægemidler. Sabbactisun reducerer patogene bakterier på fiskene såsom Aeromonas sp., Pseudomonas sp., Cytophaga/Flavobacterium/Flexibacter sp. Sikker for alle fersk- og brakvandsfiskarter, hvirvelløse dyr og vandplanter. Sabbactisun er også effektivt mod bakteriestammer, der er blevet resistente over for antibiotika.

Vægt 1,5 kg
Størrelse 10 × 10 × 20 cm
Størrelse

1 Liter, 5 Liter

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.