Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 42 79 33 33

Send os en e-mail
Superflow techno Pro 20000S Se fuld størrelse

Superflow techno Pro 20000S

10 Varer på lager

DKK 3.595,00

DKK 3.595,00 pr. stk

Ny og forbedret udgave med mere tryk og højere løft. Stadig mere energi rigtig.

Beskrivelse

Superflow Techno Pro pumperne er beregnet til krævende filtrering, vandfald og cirkulation i havebassiner og lignende vandanlæg. De kan dog også anvendes til fontæner (springvandsdyser er ikke inkluderet, men kan købes separat).
Den åbne vortex-rotor klarer partikler op til ca. 8 mm uden at blive blokeret. Designet af Superflow Techno Pro med ekstern styring giver ud over lang levetid også mulighed for trinvis styring af både vandflow og pumpens energiforbrug. I styreenhedens display vises programtrinnene for ydelse når der trykkes op og ned på reguleringsknapperne.

Kort efter programindstilling vises pumpens strømforbrug i watt.
I displayet står bogstavet F for det pågældende trin, mens bogstavet P står for energiforbruget i Watt.
På alle modellerne er kontrolboksen udskiftelig og kan fås som reservedel. Pumpen er endvidere forsynet med elektronisk tørløbssikring, som automatisk stopper pumpen ved tørkørsel eller blokering af rotoren. Superflow Techno Pro kan både anvendes neddykket og tørmonteret (under overfladeniveau). Endvidere er pumperne også velegnet til drift in saltvand, da der ikke findes ydre metaldele i pumpen.
Den nyudviklede motor gør den til en af de mest energivenlige og støjsvage pumper på markedet.

Kontrolboksen til Superflow techno Pro S

Boksen kan styre flowet på en Superflow Techno Pro pumpe i forskellige intervaller.
Når der er tændes - viser displayet først den senest indstillede værdi, der er gemt i hukommelse i tilfælde af strømafbrydelse.

Efter cirka 10 sekunder når pumpen den valgte indstilling. Du kan slå pumpen til / fra ved den venstre knap - "OFF", vises på displayet når afbrudt.
Når du tænder - vises flowværdien "F" -nummer (30 - 100) og efter kort tid skifter displayet for at vise energiforbruget i Watt. "P" Energiforbruget i den maksimale indstilling kan variere med pumpebelastningen, men er normalt lavere end det, der er angivet på emballagen.

Betjening af kontrolboksen

For at styre pumpen under drift gør du følgende:

  1. Tryk med en finger på displayets op/ned pile. Displayet lyser op.

  2. Vent nogle sekunder og tryk så roligt på den ønskede indstilling.

  3. Når pumpen reagerer, kan fingeren holdes på op/ned pilen til den

    ønskede indstilling vises i displayet.

  4. Pumpen kan også tændes / slukkes vis displayet.

"Lås skærm" funktion:

Tryk og hold på (Venstre) Start / Stop-knap i 3 sekunder, indtil displayet blinker 2 gange - dette er proceduren, der åbner / låser kontrolboksens skærm og forebygger utilsigtede fejl.

Hvis kontrolboksen skulle ”gå i sort” og ikke reagerer på dine tryk, kan du nulstille boksen ved at trække strømkablet ud af stikket, vente lidt og derefter igen isætte stikket i.

8

Betjeningsboksen skal placeres på et ventileret sted og ikke udsættes direkte for kraftigt regn eller sollys. Pak ikke kontrolboksen ind, da overophedning vil beskadige den.

Ved betjening af kontrolboksen skal du sørge for ikke at trykke for hurtigt på op/ned pilene.
Sørg for at trykke på boksens indstillings markeringer roligt og forsigtigt så kontrolboksen når at registrere dine indstillinger.


  • Watt 34-187
  • Vandmængde / Flow 9300-19800 l/t
  • Løftehøjde 6,5m