Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 42 79 33 33

Send os en e-mail

Handelsbetingelser

Alle priser er enhedspriser i danske kroner inklusive moms. Priserne er gældende i Danmark og der tages forbehold for trykfejl, prisfejl og tekniske fejl.
Priserne er eksklusive fragt se under forsendelse. Bemærk venligst at en ordre skal overstige 100,00 for at blive ekspederet. Vi forbeholder os retten til at annullere en ordre.

Sådan bestiller du:
E-mail din ordre til info@nordjyskkoicenter.dk ring til +45 42 79 33 33, eller bestil direkte i webshoppen.
Der kan forespørges på varer som ikke er på hjemmesiden via ovennævnte e-mail eller på telefonen.
På websiden kan betales med Dankort, Visa m.fl. Der kan betales via bank overførsel eller du kan betale per efterkrav når du modtager din vare fra Post Danmark – vær opmærksom på at Post Danmark tager et betalingsgebyr oveni fakturabeløbet ved betaling via efterkrav.

Fortrydelsesret
Du har i 14 dages fortrydelsesret når du handler i Nordjysk Koi Center. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen leveres tilbage i samme stand og mængde som leveret. Varerne skal være i ubrudt original emballage, og forsvarligt yderligere emballegeret. Køber afholder selv retur omkostningerne. Skal pengene returneres bedes oplyses kontooplysninger ved returneringen.

Reklamationsret
Du kan reklamere på produkter som har en fejl eller mangel ved levering. Det betinger dog at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug eller anden skadevoldende adfærd.
En mangel er en fejl, der har været til stede på leveringstidspunktet – typisk en fabrikations- og/ eller materialefejl.